Home Tiskové zprávy Pravidla bezpečného používání internetu pro rodiče
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vážení rodiče, vážení pěstouni, žijeme v době, kdy se nástroje jako internet, mobilní telefony, počítače a tablety staly nedílnou součástí našeho života. Život bez nich už si mnohdy ani nedovedeme představit. Jsou zdrojem řady možností – jsou to výborní pomocníci, mnoho věcí zrychlily, pomáhají nám hledat informace, jsou prostorem pro odpočinek, efektivním komunikačním nástrojem atd. Setkáváme se s nimi na každém kroku. A setkávají se s nimi také naše děti. Jaký ale virtuální prostor vlastně je? Je to bezpečné prostředí? Co bychom o něm měli dětem říct? Jak na něj děti připravit? Kdy je nejlepší začít? Odpovědi na tyto a další otázky Vám může pomoci najít tato publikace.

Příručku Pravidla bezpečného používání internetu pro rodiče můžete stahovat zde.

Text materiálu vznikl v rámci projektu E-Bezpečí pro Ostravu 2015 za finančního přispění Statutárního města Ostravy (v rámci projektů prevence kriminality).

ostrava_logo

Partneři a spolupracující insitutuce

logo seznamlogo googlelogo nadaceo2logo msmtlogo mvcrlogo olomouclogo olomouckykrajlogo ostravalogo usembassylogo hoaxlogo policielogo proglaslogo rozhlaslogo aukrologo linkabezpecilogo nuvlogo ssb