Home Tiskové zprávy Překročili jsme magickou hranici 20 000 proškolených dětí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (5 Votes)

mini_20Již 20 000 dětí prošlo terénním výcvikem projektu E-Bezpečí zaměřeným na rizikové chování v prostředí internetu. Pokoříme do konce roku hranici 24000 proškolených?

Výcvik dětí zaměřený na rizika internetové komunikace byl v letošním roce opět intenzivní a po první šesti měsících se nám podařilo proškolit přes 4000 dětí. Od 1. ledna jsme zrealizovali 147 vzdělávacích akcí pro děti, což je zhruba počet akcí, které jsme zrealizovali za celý loňský rok. Více než 50 akcí je rovněž naplánováno na podzim a zimu, takže předpokládáme, že se letos dostaneme na hranici 200 akcí ročně. Nic z toho by ale nemohlo proběhnout bez sponzorů, kterými je Nadace Vodafone, Google ČR, Seznam.cz a statutární města Olomouc a Ostrava. Moc děkujeme, bez vás by to nešlo.

20000_492

Projekt E-Bezpečí je vítězným projektem národního kola Evropské ceny prevence kriminality.